Op zoek naar werk?

Snel aan het werk

Interjobs is altijd op zoek naar ervaren en gemotiveerde werknemers. Hou je van aanpakken en wil je snel aan het werk? Schrijf je dan vandaag nog in! Wij zoeken naar mensen met ervaring die de handen uit de mouwen willen steken en bij onze opdrachtgevers aan de slag willen. Wanneer er een match is tussen wat jij kunt en wilt en wat onze opdrachtgevers zoeken dan kun je binnen no-time aan het werk. Wij regelen alle administratie, jij kunt beginnen aan je nieuwe baan.

Afwisselend werk

Interjobs heeft opdrachtgevers in heel veel verschillende sectoren. Wanneer je houdt van afwisseling dan zit je goed bij Interjobs! Soms komt het voor dat onze werknemers voor een langere tijd bij een bedrijf komen te werken, een andere keer gebeurt het dat je de ene week in de bouw werkt en de andere week in de productie, net welk werk voor handen is. Iedere dag kun je ergens anders werken! Ben jij breed inzetbaar?

Goede begeleiding

Bij Interjobs zorgen we goed voor ons personeel. Voor onze EU-werknemers verzorgen we onder andere huisvesting, vervoer en persoonlijke begeleiding. Waar nodig ondersteunen we met vertalen, eventueel doktersbezoek, het invullen van papieren et cetera. Daarnaast helpen we onze werknemers met een VCA-certificering en regelen wij PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) wanneer dat vereist is op de werkplek.

Direct inschrijven? Vul het formulier in

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.