Het gemak van Interjobs

Werving en selectie

Interjobs is al jarenlang specialist in de werving en selectie van gemotiveerde werknemers uit EU-landen. Vanwege onze ervaring en contacten ter plekke hebben wij een uitstekend netwerk. Zo zorgen wij ervoor dat de mensen die voor ons werken betrouwbaar, kundig en gemotiveerd zijn. Wanneer u vacatures hebt die snel vervuld moeten worden, neem dan contact met ons op. Grote kans dat wij de juiste mensen voor u beschikbaar hebben.

Passende oplossingen

Wij denken in oplossingen en regelen alles wat maar nodig is om het project tot een succes te maken. Dat geldt voor de werving en selectie, maar ook voor de begeleiding van de werknemers. Daarnaast proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Wilt u facturen liever op projectbasis? Dan regelen wij dat. Moeten werknemers wat verder weg werken en in de kost? Geen probleem. Past een payroll constructie beter bij uw bedrijf? Wij kennen alle mogelijkheden en regelen het graag. Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Verschillende sectoren

Al jarenlang verzorgen wij personeel voor bedrijven die werken in sectoren als de bouw, staalconstructie, infra en productie. Wij zorgen ervoor dat al ons personeel in het bezit is van een VCA-certificaat en dat ze, waar en wanneer nodig, beschikken over de juiste BPM’s. Onze mensen zijn vooral geschikt voor het ondersteunend vakwerk. Omdat ze vaak een brede ervaring hebben zijn ze snel inzetbaar op verschillende projecten.

Communicatie

Wij houden van goede communicatie en korte lijntjes. Zo houden we de samenwerking tussen opdrachtgevers en werknemers goed. We hebben graag nauw en direct contact met onze opdrachtgevers, liefst bouwen we aan een lange termijn relatie. Dan hebben we aan een woord of een mailtje al genoeg om snel en flexibel te kunnen handelen. Volgende week meer of juist minder personeel nodig? Gewoon even bellen, wij zijn flexibel genoeg om in te kunnen spelen op uw vraag. Soms vragen mensen wel eens of het goed zit met de taal van onze EU werknemers. Logisch natuurlijk. Onze ervaring is echter dat, ook al spreken ze nog niet altijd Nederlands, het met communiceren wel losloopt. Een beetje Engels of Duits is vaak al ruim voldoende om ze op gang te helpen op de werkplek. Toch vertaling nodig? Dan regelen we dat natuurlijk. Er is een tolk beschikbaar voor onder andere Engelse en Poolse werknemers. Nogmaals, Interjobs zorgt voor een optimale samenwerking. Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek het zelf!

Alles op orde

Interjobs BV zorgt ervoor dat alle werknemers goed voorbereid te werk kunnen gaan. Dit doen wij door van te voren contracten en administratieve handeling verwerkt te hebben. Voordat de uitzendkrachten aan het werk gaan worden BSN-nummers geregeld, zodat loonbelasting en sociale verzekeringspremies kunnen worden afgedragen aan de Belastingdienst. Interjobs is volgens NEN4400-1 gecertificeerd en vermeld in het Register Normering Arbeid. Daarnaast zijn wij lid van de NBBU (bond van uitzendorganisaties). Zo waarborgen wij dat onze personeelsadministratie, de loonadministratie en financiële administratie voldoen aan de hoogste eisen. Omdat we voor ons EU-personeel ook de huisvesting verzorgen zijn we ook lid van Stichting Normering Flexwonen. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Meer weten? Neem contact op, we vertellen u graag meer.

Snel goed personeel nodig?