Onze sectoren

De mensen van Interjobs zijn direct inzetbaar op verschillende werkplekken en in diverse sectoren. Onze mensen zijn gemotiveerd, weten van aanpakken en komen het best tot hun recht wanneer ze worden ingezet als ondersteunend personeel.
Uw eigen vakmensen kunnen zich bezig houden met de hoofdzaken, onze mensen zorgen voor de rest.

Onze mensen zijn gespecialiseerd in:

Bouw

Zoekt u mensen die kunnen assisteren op de bouwplaats, helpen met slopen, opruimen of ander ondersteunend werk? Interjobs regelt het!

Staalconstructie

Zoekt u allrounders die kunnen helpen bij lassen, slijpen of bewerken van staalconstructies? Onze mensen hebben de ervaring!

Op- en overslag

Hulp nodig bij het laden en lossen in uw magazijn? Mannen nodig die pallets kunnen stapelen en vervoeren? Laat het ons weten, we regelen het!

Mechanisatie

Zoekt u personeel dat kan helpen met het onderhoud aan trucks, mobiele kranen en uitvoeren van monteur werkzaamheden? Wij hebben ze!

Productie

Snel mensen nodig die kunnen helpen bij bijvoorbeeld lopende band werkzaamheden, of zelfs het plaatsen van zonnepanelen?

Infrastructuur

Hebt u hulp nodig bij een weg- en waterbouw project, logistiek of andere vervoers- of infraprojecten? Wij regelen het voor u.

Beste werkgevers! Snel goed personeel nodig?