Over Interjobs

Complete service

Interjobs is de specialist in internationale personele dienstverlening. Wij bemiddelen tussen gemotiveerd en kundig EU-personeel en bedrijven in Midden-Nederland. Onze taak is in één woord ‘ontzorgen’.
Wij ontzorgen ons personeel door persoonlijke begeleiding, het verzorgen van huisvesting en vervoer en praktische ondersteuning.
Daarnaast ontzorgen wij bedrijven door een strikte werving- en selectieprocedure, de complete afhandeling van administratie en korte lijnen in de communicatie.
Dat is de service van Interjobs, daar kunt u op bouwen.

Certificeringen

De mensen die voor Interjobs werken zijn allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Ook zorgen wij ervoor dat zij, waar en wanneer nodig, altijd de beschikking hebben over de juiste PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Daarnaast is Interjobs als bedrijf ook in het bezit van alle benodigde certificeringen;

Onze manier van werken

Al meer dan 10 jaar is Interjobs de betrouwbare partner voor tal van bedrijven en EU werknemers. Mede-eigenaar en oprichter Jasper Stelwagen heeft een aantal jaren in Polen gewoond en gewerkt. Hierdoor heeft hij daar een goed netwerk kunnen opbouwen. Met dat netwerk werft en selecteert Interjobs al sinds 2007 gemotiveerd personeel. Interjobs is de schakel tussen EU-personeel en bedrijven in de regio Midden-Nederland. Met een klein team en korte lijnen zorgen zij ervoor dat zowel werkgevers en werknemers optimaal profiteren. Jasper Stelwagen is de contactpersoon voor bedrijven, werknemers en verzorgt de planning. Jolanda Sonneborn-Burgers zorgt voor de complete administratie (back-office) en Kasia Zacheriasz ondersteunt de werknemers op praktisch vlak (front-office). Kennismaken? Neem contact op, we vertellen u graag meer!