Onze werkwijze

U zoekt personeel. En nu?

1. Bespreek uw wensen

Bel of mail en vertel ons wat u nodig hebt. Om welke werkzaamheden gaat het? Waar, wanneer en hoe lang, hoeveel mensen? Waar dient personeel aan te voldoen en wat zijn eventuele benodigheden? Met die informatie gaan wij gericht voor u aan de slag.
Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

2. Afspraken vastleggen

Wij komen met een passend voorstel. We stellen capabel personeel aan u voor. Wanneer dat om EU personeel gaat regelen we alle randvoorwaarden voor hen. Huisvesting, vervoer, vertaling, et cetera, wij verzorgen alles. Daarna nemen we met u onze algemene voorwaarden door. Zo bent u op de hoogte van onze werkwijze en alle rechten en plichten. Zodra alles is ondertekend kunnen de mannen aan het werk.

3. Risico Inventarisatie

Wanneer het werk op locatie begint vragen wij u een Risico Inventarisatie Checklist in te vullen. Daarmee garandeert u de aansprakelijkheid voor de uitzendkrachten die door u als inlener bij Interjobs worden ingehuurd. Dan zijn alle papieren op orde en kan het werk beginnen.

4. Open communicatie

Ook als het werk begonnen is willen we graag betrokken blijven bij u en de werknemers. Kunnen we ergens helpen? Lukt het met de taal? Wordt de benodigde kwaliteit geleverd? Wij willen dat u tevreden bent en blijft!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.